Eesti jalgpallurite tänased vastased: politseinikud, tolliametnik ja ehitaja (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik Ryan Casciaro (paremal) mängus Saksamaa vastu
Politseinik Ryan Casciaro (paremal) mängus Saksamaa vastu Foto: AFP / Scanpix

Täna õhtul kell 21.45 kohtub Eesti jalgpallikoondis MM-valikmängus Gibraltariga. Kui Eesti poolelt jooksevad Lillekülas väljakule vaid professionaalsed jalgpallurid, siis Gibraltaril sellist luksust pole. Peab lootma ka muu ala spetsialistidele, kes jalgpalli rohkem lõbu pärast mängivad.

Eelmises MM-valikmängus Kreekaga kaitses Gibraltari väravat Jordan Perez. Kaitseliini moodustasid Joseph Chipolina, Roy Chipolina, Ryan Casciaro, Jean-Carlos Garcia ja Scott Wiseman, kellest vaid viimane on elukutseline jalgpallur (mängib Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas). Ülejäänud mehed on vastavalt kontoriametnik, tolliametnik, politseinik ja ehitaja.

Poolkaitses juhib vägesid 28-aastane Liam Walker, kes omal ajal mängis profijalgpalli ka Inglismaal Portsmouthi meeskonnas. Nüüd kuulub ta kodumaa klubi FC Europa ridadesse. Ründes loodetakse teiste seas Lee Casciarole, kes sarnaselt vennale Ryanile politseiniku ametit peab.

1:4 kaotusmängus Kreeka vastu lõi Gibraltari värava Liam Walker.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles