Video: Baruto kohtub järgmisena nimeka jaapanlasega (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (vasakul) heitlemas ringis Kazuyuki Fujitaga.
Baruto (vasakul) heitlemas ringis Kazuyuki Fujitaga. Foto: Erakogu

RIZIN Fighting Federationi poolt korraldatava MMA-turniiri veerandfinaalis läheb Baruto vastamisi 46-aastase jaapanlase Tsuyoshi Kosakaga. Matš leiab aset 29. detsembril Saitamas.

Kui Baruto on MMA-ringis pidanud seni kaks matši ja mõlemad võitnud, siis Kosaka arvel on 27 võitu ja 18 kaotust. 2006. aastal karjäärile punkti pannud Kosaka naasis ringi eelmisel aastal, kui ta alistas 29. detsembril Saitamas James Thompsoni.

Kosaka on karjääri jooksul kahel korral kohtunud ka Venemaa legendi Fjodor Jemelianenkoga. 2000. aastal jäi Osakas peale jaapanlane ning 2005. aastal Yokohamas võitis omakorda venelane. Karjääri tippajal võitles Kosaka mainekas UFC võitlussarjas.

Kosaka pääses turniirile asendusvõitlejana

Esialgse loosi tulemusena pidi Baruto veerandfinaalis kohtuma tšehhi Jiri Prochazkaga, kuid vigastuse tõttu pidi Prochazka duellist Barutoga aga loobuma ning nii lisandus uue võitlejana tabelisse Kosaka.

Baruto ja Kosakaga samal tabelipoolel on veel brasiillane Wanderlei Silva ning horvaat Mirko Cro Cop. Ehk sellest nelikust selgub üks finalist.

Tabeli teisel poolel kohtuvad omavahel veerandfinaalides Shane Carwin – Amir Aliakbari ning Valentin Moldavski – Szymon Bajor.

Turniiri poolfinaalid ja finaal peetakse 31. detsembril Saitamas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles