Suusaliit esitab MK-etapil osalevatele sportlastele arve (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Seil.
Tõnu Seil. Foto: Toomas Huik

«Suusaliidu ja Team Haanja inimesed peaksid maha istuma ja suud puhtaks rääkima, mitte omi asju ajakirjanduse vahendusel lahendama,» sõnas Eesti Olümpiakomitee (EOK) spordidirektor Martti Raju. Paraku pole suusaliidu kodusõjas leppimist ja teineteisemõistmiseni jõudmist näha. 

Team Haanja ridadesse kuuluvad EOK ettevalmistustoetust saavad sportlased nõuavad alaliidult raha enda kätte, alaliit omakorda nõuab aga neilt allkirja lepingule, kus kirjas pealtnäha üsna kummalised punktid. Lisaks jätab alaliit MK-etappidel osalemise kulud nende sportlaste endi kanda, esitades võistlustel osalemise eest arve.

Nagu ikka, hakkavad tülid pihta kahest asjast – rahast ja inimestevahelistest suhetest. Suusaliidus on pinged õhus juba aastaid – ajast, mil Andrus Veerpalu ümber lahvatas dopinguskandaal ning seni kuninglikult elanud ja valitsenud inimeste positsioon hakkas kõikuma. Möödunud aastal korraldati ka paleepööre, mis omakorda viis kauaaegse peatreeneri Mati Alaveri ja tema õpilased Team Haanja moodustamiseni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles