Volkswageni käsk sõitjatele Austraalia ralli eel: sarjast tuleb lahkuda suure pauguga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Austraalias kihutamas.
Sebastien Ogier Austraalias kihutamas. Foto: SCANPIX

Volkswageni meeskonna jaoks jääb sel nädalavahetusel sõidetav Austraalia ralli viimaseks etapiks WRC-sarjas ja tiimi juht Sven Smeets andis sõitjatele käsu, mille järgi tuleb võidusõit Austraalias tingimata võita.

WRC-sarjast lahkuva Volkswageni meeskonna sõitjad Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala ja Andreas Mikkelsen lähevad Austraalia etapile vastu karmi käsuga, mida Smeets Autosport.com väljaandele selgitas. «Meie sõitjatele on ainult üks juhis ja see on see, et tuleb see ralli võita,» teatas Smeets. 

«Muidugi pidin neile ütlema, et võitjaid saab olla vaid üks, kuid jah, tiimi eesmärk on võita see ralli ja lahkuda sarjast korraliku pauguga. Samas ei ole see midagi erilist, sest igal rallil on meie eesmärgiks olnud võit. Loomulikult on siin olla väga emotsionaalne, aga oleme oma tegemistele keskendunud,» lisas Volkswageni meeskonna juht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles