Eesti naiste saalihokikoondis lõpetas nädalavahetuse suureskoorilise võiduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste saalihokikoondis.
Eesti naiste saalihokikoondis. Foto: Renee Kütisaar, ESHL

Eesti naiste saalihokikoondis pidas nädalavahetusel Läti kõrgliigas kaks kohtumist.

Laupäeval oldi Riias vastamisi tugeva FK NND naiskonnaga. Raskelt kulgenud kohtumises tuli vastu võtta 9-5 (2-1, 3-1, 4-3) kaotus. Vastased olid mänguks hästi valmistunud ning tegutsesid organiseeritult nii kaitses kui ka rünnakul, suutes selliselt nurjata kõik katsed seda mängu võita.

Hoolimata pikast nädalavahetusest võeti pühapäeva õhtul kindel võit. Eesti naiste koondis haaras kontrolli kohe esimestest sekunditest ning hoidis kõrget taset läbi mängu. Aktiivne kaitsetöö tekitas hulgaliselt häid võimalusi ründetsoonis, mis juba esimese kolmandiku lõpuks kajastus tablool 7-2 eduseisuna. Mäng Kekavas Buldogs vastu lõppes 13-3 võiduga.

Mängu parimateks valiti laupäeval Reti Väärt ning pühapäeval Liina Luih.

Üheksa mängu järel püsib naiskond punktiarvestuses teisel kohal. Läti liiga resultatiivsustabelis tõusis esikohale Merli Kaljuve (10+16), väravavahtide pingerida juhib Inge Kuld (tõrjeprotsent 88%).

Viimane mäng Läti liigas peetakse 8. jaanuaril kell 14.00 kodupubliku ees Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles