Ilusa suusasõidu teinud Kristjan Ilves jõudis taas MK-punktidele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves jõudis Ruka MK-etapil teist päeva järjest punktikohale, kui sai 21. koha.

Ilves läks suusarajale 23. kohalt. Kui tavaliselt on Ilves murdmaadistantsil kohti ära andnud, siis täna suutis ta hoopis kahe positsiooni võrra kerikida. Eile sai Ilves elu parima ehk 17. koha.

Sarnaselt eilsega võitis etapi sakslane Johannes Rydzek, kes edestas austerlast Wilhelm Deniflit 14,7 ja jaapanlast Akito Watabet 15 sekundiga. Esimeselt kohalt 10 km pikkusele suusadistantsile läinud Jarl Magnus Riiber taandus kümnendaks (+1,07,5). Ilves jäi võitjale alla 2.03,8.

142-meetrisel suusahüppemäel sai Ilves kirja 118,5 meetrit, mis andis 104,0 punkti. Riiberi hüpe kandus 133,5 meetri peale.

MK-sarja üldarvestuses on 200 punkti kogunud Rydzek kindel liider, talle järgnevad Denifl (102 punkti) ja Watabe (96 punkti). Ilves jagab kahe etapi järel koos Saksa esindaja Terence Weberiga 17. kohta, mõlemad on kogunud 24 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles