Armas video: põnnieas Nico Rosberg õpib isa Keke valvsa pilgu all kardiga sõitma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Nico Rosberg koos isa Kekega.
Noor Nico Rosberg koos isa Kekega. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Täna Abu Dhabis lõppenud vormel-1 hooaja kokkuvõttes tiimikaaslast Lewis Hamiltoni edestanud ja esimest korda maailmameistriks tulnud Nico Rosberg postitas sotsiaalmeediakanalisse Facebook südamliku video, millega tõstab esile oma isa Keke ja ema Sina panust oma edulukku.

Värske maailmameister alustas isa Keke õhutusel kardiga sõitmist juba kuue-aastaselt ja neli aastat hiljem said temast ja Hamiltonist tiimikaaslased. Rosbergi ja Hamiltoni pikaaegne sõprus on tänaseks teatavasti lahtunud, aga tänasel autasustamisel käitusid mõlemad teineteise suhtes väga aupaklikult.

Nico Rosberg sõidab tetavasti Saksamaa lipu all, aga Keke on rahvuselt soomlane. Sõitjakarjääri ajal ja pärast seda on Rosbergid resideerunud peamiselt Sina kodumaal Saksamaal ja maksuparadiisis Monacos. Rosberg räägib vabalt nii saksa, inglise, prantsuse, hispaania kui itaalia keelt, aga soome keelt mitte.

1982. aastal samuti vormel-1 sarja maailmameistriks tulnud Keke Rosberg on tunnistanud, et ei õpetanud pojale meelega Soome keelt, sest tundis, et seda läheb elus teistest keeltest vähem vaja.

Rosbergi üles laetud videos saab näha tema esimesi kardisõite ja seda, kuidas perekord suvekodu basseini ääres aega veedab.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles