Viimsi käsipallimeeskond üllatas taas ja viigistas Viljandiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel sai eelmisel nädalal Põlva Servitist jagu saanud Viimsi/Tööriistamarket taas väikese üllatusega hakkama, kui suutis võõrsil kevadise finalisti HC Viljandiga 25:25 viiki mängida.

Poolaja 12:15 kaotanud Viimsi tegi seejuures pöörase lõpuspurdi, sest oli viimasel tosinal mänguminutil vastasest üle 7:1. Viigivärava viskas kohtumise lõpus Otto Karl Kont.

Robin Oberg oli lõpuks 9 väravaga Viimsi edukaim. Tarmo Ulla lisas 5 tabamust. Viljandi poolel oli edukaim Kristo Voika 6 tabamusega. Ott Varik lisas 5 väravat.

Tiitlikaitsja Põlva Serviti oli Arukülast kodusaalis üle 37:21 (16:11).

Sander Sarapuu oli 8 väravaga Serviti edukaim. Martin Grištsuk ja Raiko Rudissaar lisasid 4 tabamust. Ühtlaselt skoori teinud Aruküla edukaimad olid Rudolf Põld, Andre Sild ja Timo Raukas 4 väravaga.

Neljapäeval kell 18.40 võõrustab HC Tallas Kuristiku Gümnaasiumis SK Tapat.

Liigatabel: Põlva Serviti (18 punkti/10 mängu), Viimsi/Tööriistamarket (17/11), Kehra/Horizon Pulp&Paper (14/10), Viljandi HC (11/10), SK Tapa (6/9), HC Tallas (2/10), Aruküla (2/10).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles