Haiglavoodis lamavast Schumacherist tehti salaja foto (4)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: KHALED DESOUKI/AFP/Scanpix

2013. aasta detsembris Meribeli suusakuurordis raskelt kukkunud Michael Schumacheri kohta on seejärel jagatud informatsiooni üsnagi napilt ja tema täpsest seisundist ei ole kindlat ülevaadet. Nüüd on erinevatele meediaväljaannetele pakutud müüa fotot voodis lamavast Schumacherist.

Offenburgi prokurör tunnistas RTLi portaalile vip.de, et nendeni on vastav informatsioon jõudnud ja nad on alustanud uurimist. Kuna praeguses olukorras on rikutud inimese privaatsust, siis seetõttu on juhtum käsile võetud.

Väidetavalt on fotot pakutud mitmele väljaandele ning selle eest on küsitud miljon eurot. Foto olevat tehtud üsnagi lähedalt ja Schumacheri füüsiline seisund pidavat olema sealt hästi näha. Seniste andmete kohaselt lamab sakslane antud fotol haiglavoodis.

Täna kommenteeris Schumacheri olukorda ka tema esindaja Sabine Kehm. «Michaeli tervis ei ole avaliku arutelu teema. Seetõttu ei anna ma ka kommentaare,» sõnas Kehm. «Oleme kaitsnud tema privaatsust.»

Schumacher on alates 2014. aasta suvest saanud ravi oma kodus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles