Mida näitab Schumacherist haiglavoodis salaja tehtud foto? (2)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: Torsten Blackwood/AFP/Scanpix

Eelmise aasta lõpus levis meedias uudis, et üks rahaahne sõber on teinud foto haiglavoodis lamavast vormel-1 legendist Michael Schumacherist. Fotot pakuti ka meediaväljaannetele müügiks, kuid lõpuks keegi seda 1 miljoni euro eest ei ostnud. Seejärel on aga spekuleeritud, mida võis foto pealt näha olla.

Saksamaa meedias ilmunud spekulatsioonide kohaselt on foto tehtud üsnagi lähedalt ja Schumacheri füüsiline seisund pidavat olema sealt hästi nähtav. Schumacher lamas tehtud fotol haiglavoodis, mis asub tema Genfi kodus.

Foto tegemist, selle Schumacheri kodust välja smugeldamist ja edasist saatust hakati koheselt võimuesindajate poolt ka uurima, kuid konkreetseid uudiseid ei ole uurimise käigust avaldatud.

2012. aastal vormelisõitja karjääri lõpetanud ja teistkordselt vormel-1 sarjast taandunud Schumacheriga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta oli koos poja Mickiga Prantsusmaal Meribelis suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud Schumacher kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes.

Ajuvigastuse saanud sakslane viidi raskes seisus haiglasse ja talle tehti kaks kiiret lõikust. Sestpeale on tema tervislikust seisundist teada väga vähe sellist, mida võib nimetada kinnitatud informatsiooniks. 2014. aasta suvel teatati, et Schumacher pole enam koomas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles