Last ootav Katrina Lehis: väga pikalt ma vehklemisest eemal olla ei plaani

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter

22-aastane Eesti vehkleja Katrina Lehis, kes üllatas spordiüldsust teatega, et saab sel aastal emaks, kinnitas Postimehele, et kuigi esialgu ei oska ta oma naasmiskuupäeva öelda, ei plaani ta tippvehklemisega liiga pikka pausi teha.

Eesti vehklemistipp teatas oma rasedusest Instagrami pandud pildiga ning Postimehele teadaolevalt sünnib laps selle aasta aprillis. See tähendab, et noor vehklemisneiu peab tegema võistluspausi, mille pikkust ta hetkel veel ennustada ei taha.

«Ma ei ole sellele veel mõelnud, sest ma ei oska praegu ennustada, kuidas see taastumine välja võiks näha. Aga väga kaua ma eemal olla ei plaani,» kinnitas Lehis, kes peaks esialgsete plaanide järgi taas võistlustules olema juba sel suvel.

Peagi emaks saav Lehis selgitas lisaks, et praegu ei mõtle ta liigselt oma naasmisele ega ka sellele, kuidas rasedusest tingitud paus võiks mõjuda tema võimalustele pääseda edaspidi tiheda konkurentsiga Eesti naiskonda. «Sellele pole ma praegu üldse mõelnud, sest ega naiskonda on igal hetkel keeruline pääseda ja igaüks peab kogu aeg oma parimat vormi näitama. Eks see kõik selgub tulevikus, praegu ei hakka ma end sellega üle vaevama, vaid võtan kõike rahulikult,» selgitas Lehis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles