Latvalale ja Tänakule alla jäänud Ogier: tegin karjääri kõige rumalama vea

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Timo Anis

Rootsi autoralli MM-etapil hellitasid enne viimast võistluspäeva võidulootust veel kolm meest. Esmalt võis need lootused maha matta neljakordne maailmameister Sebastien Ogier, kes eksis kohe pühapäevasel esimesel kiiruskatsel. Hiljem ristis Ogier antud eksimuse karjääri kõige rumalamaks.

Laupäevase võistluspäeva järel edestas liidrikohal olnud Jari-Matti Latvala 3,8 sekundiga Ott Tänakut ning 16,6 sekundiga Ogieri. Pühapäevase kolme kiiruskatse järel oli võitja lõpuks Latvala, kes edestas 29,2 sekundiga Tänakut ning 59,5 sekundiga Ogier’i.

«See oli rumal viga. Sõitsin vastu lumevalli ning tegin spinni,» sõnas prantslane Red Bulli vahendusel, et tema jaoks sai heitlus esikoha peale läbi juba pühapäeva hommikul. «Seejärel võtsin juba asja rahulikult, kuna teadsin, et esikoha eest ma enam ei võitle.»

MM-sarja üldarvestuses tõusis Latvala nüüd liidriks, Ogier hoiab kokkuvõttes 2. positsiooni. Prantslane tunnistas seepeale aga lõbusalt, et õnneks ei pea nüüd tema Mehhiko rallil teistele teed puhastama.

MM-sarja kolmas etapp ehk Mehhiko ralli toimub 9.-12. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles