Kampaaniatingimused

Eesti Võrkpalli Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. KORRALDAJA

1.1 Kampaaniat korraldab AS Postimees Grupp, registreeritud asukoht Tallinn, Tartu mnt 80, registrikood 10184643, e-post turundus@postimeesgrupp.ee (edaspidi: PMG) ja Eesti Võrkpalli Liit Eesti Võrkpalli Liit, asukoht Tondi 84, Tallinn 11316, registrikood 80023481, e-post: evf@evf.ee (edaspidi: EVF).

2. KAMPAANIA JA KAMPAANIAS OSALEMISE REEGLID

2.1 Kampaania "Registreeru Vollefänniks” (edaspidi: Kampaania) toimub 1. aprillil 2021 ja kestab tähtajatult (edaspidi: Periood).

2.2 Kampaania kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga ja osaleda võivad kõik Eesti Vabariigi elanikud. Kampaanias ei saa osaleda Postimees Grupi töötajad.

2.3 Kampaanias osalevad kõik Vollefänni registreerimisvormi täitnud.

3. MUUD TINGIMUSED

3.1 Osaleja kinnitab, et on teadlik et Kampaanias osaledes töötleb Korraldaja tema isikandmeid vastavalt Postimees Grupi isikuandmete töötlemise üldpõhimõtetele (loe lähemalt siit). Kampaanias raames enda isikuandmete edastamisega PMG-le, annab Osaleja Korraldajale nõusoleku töödelda tema isikuandmeid kampaania läbiviimiseks, võitja väljaselgitamiseks, võitja välja kuulutamiseks (s.h. avalikustamiseks), Kampaania auhinna kohale toimetamiseks ning Kampaaniaga seotud informatsiooni edastamiseks.

3.2 Isikuandmeid säilitatakse kuni andmete kustutamise palve esitamiseni. 

3.3 Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja loosimata ja võitjale üle andmata, teavitades sellest Kampaanias osalejaid koheselt Kampaania veebilehe vahendusel.

3.4 Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele.

3.5  Kõik pretensioonid seoses Kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb saata kirjalikult märgusõnaga „Eesti võrkpalli fänn“ käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Korraldaja lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul pretensiooni laekumisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles