Pronksi võitnud Kullamäe: lõpus tegime ikka päris ulmelisi asju

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond kaotas täna Balti liiga pronksiseeria korduskohtumise Kalev/Cramole 67:68, kuid kuna avamatš võideti 72:60, saadi kaela pronksid. Tartu peatreener Gert Kullamäe ütles, et kuigi tänavu saadi pronksid, tuleb mänguga siiski rahule jääda.

«Püüdsime täna skoori teadlikult madalal hoida, kuna olime oma +12 eelisest küll teadlikud, aga kui oleksime lubanud väga suurelt viskama hakata, poleks see enam midagi tähendanud. Selles osas õnnestusime täna, see on kindlasti positiivne,» rääkis tartlaste loots.

«Kui midagi kripeldama jääb, siis kindlasti, et täna ikkagi mänguvõit ei tulnud – lõpus tegime ikka päris ulmelisi asju. Et siis aga juba teadmine üsna kindel oli, et medalid meile tulevad, on see mõistetav. Igatahes jätsime medalid Tartusse, olgugi, et natuke tuhmimad kui eelmisel aastal, ja see on see, mis täna loeb. Medal on medal!» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles