Kas vanameister Valmo Kriisa jätkab tippkorvpallis? «Vaatame seda asja.»

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla - Valga. Viskel Valmo Kriisa.
Rapla - Valga. Viskel Valmo Kriisa. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli meistriliiga esimene poolfinalist on Rapla Avis/Utilitas, kes alistas veerandfinaalis isegi ootamatult kindlalt Valga-Valka Maks&Mooritsa mängudega 3:0. Täna oldi kodusaalis kaksiklinna klubist üle 94:85.

Valga ridades teise hooaja lõpetanud 42-aastane vanameister Valmo Kriisa ei uskunud, et seeria nii kiiresti läbi saab. «Mina küll ei eeldanud, et 0:3 kaotame. Kogu seeria läks lauavõistluse nahka, me ei suutnud neid kuidagi takistada,» ütles ta.

Kas Kriisa karjäär jätkub? Mängumees konkreetset vastust ei andnud ja tõdes, et peab selle küsimuse üle veel juurdlema. Küll märkis kahel Valga-hooajal pigem episoodilisse rolli surutud Kriisa irooniliselt, et piirilinna meeskonnas mängimine oli tema jaoks hindamatu kogemus.

«Vaatame, mis edasi saab. Ei oska jätkamise koha pealt midagi öelda. Jätan enda teada, mis ma selle hindamatu kogemuse all silmas pean, aga seda kogemust peaks edasi jagama,» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles