Anette Veerpalu võitis täiskasvanute seas juba teise meistritiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anette Veerpalu
Anette Veerpalu Foto: Liis Treimann

Jõulumäel jätkuvatel murdmaasuusatamise Eesti meistrivõistlustel võitis naiste 3 x 5 km teatesõidus kuldmedali Oti Suusaklubi esindus koosseisus Anette Veerpalu, Triin Ojaste ja Keidy Kütt ajaga 44.42,6.

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu 14-aastase tütre Anette Veerpalu jaoks oli tegemist teise järjestikuse kuldmedaliga täiskasvanute arvestuses, eile võitis ta koos Ojastega sprinditeate.

Teise koha sai täna Tamsalu Suusaklubi naiskond koosseisus Kaili Sirge, Rahel Alllas ja Marii Raudsepp (+2.29,7) ning kolmas oli Võru Suusaklubi võistkond koosseisus Kristiine Lauri, Kertu Saarepuu ja Regina Oja (+2.37,8).

Meeste 3 x 10 km teatesõidus tuli Eesti meistriks Tartu Suusaklubi esindus koosseisus Peeter Kümmel, Vahur Teppan ja Karel Tammjärv, kes võidutsesid ajaga 1:13.32,9.

Hõbemedalid võitis Oti Suusaklubi meeskond koosseisus Karl Laasik, Jaak Mae ja Eeri Vahtra (+2.27,4) ning pronksi teenis Jõulu Suusaklubi võistkond koosseisus Alvar Johannes Alev, Kein Einaste ja Risto Mägi (+3.40,8).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles