Jürgen Klopp tõmbas spekulatsioonidele kriipsu peale (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Philippe Coutinho.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Philippe Coutinho. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp lükkas spekulatsioonid kummuli, mille järgi liituks nende kõige suurema palgaga mängija Philippe Coutinho suvel FC Barcelonaga. Peamine põhjus seisneb sakslase sõnul selles, et hiljuti pikendas brasiillane nendega lepingut kuni aastani 2020, kirjutab Reuters.

«Millal ta sõlmis uue lepingu?» esitas Klopp Inglismaa meediale küsimuse. «Liverpoolil pole absoluutselt plaanis teda müüa. Klubi omanikud on öelnud, et kui me ei taha, siis me ei müü kedagi. See tähendab, et saame osta uusi mängijaid, mis meile sobib. Praegu on meil stabiilne koosseis heade mängijatega. Tahame küll tuua meeskonda värsket verd, kuid keegi ei ole lahkumas, nii et olen seetõttu rahulik,» rääkis Klopp.

Samas on Barcelona huvi mõistetav, kuna Coutinho on sel hooajal pidanud Premier League’is 27 kohtumist ning löönud selle aja jooksul kümme väravat.

Liverpool tegi uue kontrahtiga Coutinhost klubi kõigi aegade suurima palgaga mängija. Uude lepingusse ei pandud muuhulgas sisse ka väljaostuklauslit. BBC teatel teenib Coutinho lepingu kohaselt nüüd 175 000 eurot nädalas. Võrreldes eelnevaga suurenes brasiillase teenistus kaks korda. Kõnealuse lepingu pikkus on 5 aastat.

Liverpool asub praegu liigatabelis 36 mängu järel 70 punktiga kolmandal kohal, mängida jääb veel kaks kohtumist. Hooaja lõpetamine nelja parema seas, mis kindlustaks ühtlasi järgmiseks aastaks koha Meistrite liigas, on Punaste eesmärk number üks ning selleks tuleb võita mõlemad järelejäänud kohtumised. Esmalt minnakse sel pühapäeval vastamisi 12. kohal paikneva West Ham Unitediga ning hooaja viimases mängus võõrustatakse juba kindlalt esiliigasse langenud Middlesbrough’ meeskonda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles