Foto: NFLi staariga kihlunud Šadeiko rabas veel ühe teatega (6)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko.
Grete Šadeiko. Foto: Instagram

USAs äsja kooli lõpetanud Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko on muutuste pöörises: eestlanna teatas Instagramis, et on kihlatud Ameerika jalgpallurist kallima Robert Griffin III-ga ning õige pea ka emaks saamas.

Šadeiko kirjutas Instagramis: «Täna on mu elu kõige õnnelikum päev ja viimased 8 kuud on olnud kõige põnevam aeg üldse. Minu unistuste mees ja elu armastus palus mind endale naiseks, ühtlasi oleme vaid kuu pärast valmis siia ilma tervitama oma esimest last. Neid emotsioone ja tundeid ei saa sõnadesse panna... Ebareaalne. Olen kõige õnnelikum tüdruk maailmas ja olen elevil, mida tulevik toob.»

Griffin ja Šadeiko tutvusid möödunud aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, kui Griffin oli abielus veel  Rebecca Liddicoatiga.  Suhe hakkas susisema ning kui aprillis asjast teada sai, kolis abielupaar lahku. Griffin teatas juba augustis, et kavatseb Liddicoatist lahutada, kuid andis paberid sisse 7. septembril. Nüüd on ameeriklane seaduslikult vaba mees ning saab kenasti eestlannaga abieluranda sõuda.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles