Malcolm Wilson: Otil on laupäeval ideaalne stardipositsioon

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson.
M-Spordi tiimiboss Malcolm Wilson. Foto: @World/M-Sport

M-Sport rallimeeskond on pärast viit MM-etappi konstruktorite arvestuses tabeliliider ning Portugali ralli avapäev näitas miks: stabiilsus. Taas hoiavad kaks Ford Fiesta WRCd poodiumikohta – Ott Tänak on esimene ning Sebastien Ogier kolmas.

«WRC sarjas on käsil lihtsalt uskumatu ajastu ja tänane (reedene – V.V.) mürgel tõestab seda. Konkurents on lihtsalt nii tihe» ütles Wilson kuut erinevat ralliliidrit näinud päeva kokku võtnud pressikonverentsil. «Fännidele on see fantastiline, aga pean tõdema, et meie närvid on katseaegu oodates pingul.»

Hetkel on M-Sporti seis kena – Tänak on liidrikohal, Ogier kaotab talle viis sekundit. Meeste vahele mahub Dani Sordo (+4,6) ning neljas on tema meeskonnakaaslane Thierry Neuville (+11,1).

«Otil on homseks ideaalne stardipositsioon ja pole kahtlustki, et ta on võimeline rallivõidu nimel võitlema. Me nägime juba mullu, milleks ta on võimeline, ning tänavugi on tal olnud mõned väga tugevad tulemused,» rääkis Wilson. «Samas nägime me täna, kui palju kordi (viis) ralli liider vahetus. Juhtuda võib kõike, aga kõik meie autod on kenasti korras ja ma ei kahtlegi, et sõitjad annavad endast parima.»

Tiimibossil oli kiidusõnu ka reedel teepuhastamisega ametis olnud Ogierile: «Sebastien on samuti teinud täna esimesena rajal olnu kohta oivalist tööd. Olla päeva lõpuks kolmas ja kaotada nõnda vähe – ma isiklikult arvan, et tegu oli tema parima rallipäevaga meie meeskonna ridades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles