Egon Kaur mõtleb MM-sarjas osalemisele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: arhiiv

Autoralli Eesti meistrivõistlustel medalita jäänud Egon Kaur kavatseb hooaja lõpetada MM-etapil Walesis.

Samas võistles ta ka kahe aasta eest. Pärnu Postimehele antud usutluses ütles ta, et mõtleb tuleval hooajal osalemisele PWRC-sarjas.



Walesi rallit peab Kaur raskeks katsumuseks. «Autod saavad seal hullusti vatti, meie esiveoline Renault Clio ei pidanud Walesi pehmetel kruusateedel valule vastu ja seetõttu jäime jalameesteks. Praegune auto, neljaveoline Subaru, millega sõitsime Rootsi rallil, on palju vastupidavam,» rääkis ta. «Walesis kuulun koos Urmo Aava ja Martin Rauamiga Eesti rallitiimi, mille ametlik nimetus on World Rally Team Estonia.»



Tuleva hooaja plaanid pole veel paigas, kuid ideetasandil on Kaur kaalunud PWRC-sarjas osalemist. «Konkreetselt on plaanidest veel pisut vara rääkida, kuid mõtted liiguvad PWRC maailmameistrivõistluste poole, mille kõik kuus etappi tulevad järgmisel aastal Euroopas,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles