Ulmeline summa: Madridi Real nõuab Ronaldo eest 400 miljonit eurot!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo mängud Madridi Realis võivad olla mängitud.
Cristiano Ronaldo mängud Madridi Realis võivad olla mängitud. Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA/Scanpix

Sel nädalal tuli Portugali väljaande A Bola vahendusel välja, et Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo on esitanud klubile soovi lahkuda. Lõppenud hooajal nii Hispaania kõrgliiga kui Meistrite liiga võitnud Real ei luba aga Ronaldol nii lihtsalt minema kõndida ning nõuab ründaja eest kosmilist 400 miljoni euro suurust üleminekutasu.

Ronaldo kõige tõenäolisemad sihtpunktid on tema kunagine koduklubi Manchester United või Prantsusmaa suurklubi PSG. 32-aastane portugallane esitas klubile lahkumissoovi, kuna on pahuksis Hispaania maksuametiga ning ei tunne, et klubi teda antud kaasuses toetaks.

Alles novembris sõlmis Ronaldo Realiga uue viieaastase lepingu, mis tõstis Ronaldo nädalapalga koguni 400 000 euroni.

Tegelikult võiks Madridi Real Ronaldo eest nõuda koguni miljardi euro suurust tasu, sest just selline väljaostuklausel on kirjas Ronaldo lepingus, kirjutab Sportsmail. Selline summa oleks ulmeline isegi pururikastele Hiina klubidele.

Kuna Ronaldo viibib koos Portugali koondisega Venemaal konföderatsioonide karikaturniiril, ei ole Reali ninameestel võimalik ka Ronaldot maha rahustada. Õigupoolest kirjutab Marca, et Real käitub aumehelikult ning ei tülita järgmise kahe nädala jooksul Ronaldot isegi telefonitsi. Pärast turniiri plaanitakse aga Ronaldo ja tema tiimiga silmast-silma rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles