Eesti meeste esireket on jõudnud Hollandis juba veerandfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti meeste esireket Vladimir Ivanov (ATP 407.) on Hollandis Alkmaaris Futures turniiril jõudnud üksikmängus veerandfinaali.

Teises ringis oli Ivanovi vastaseks 21-aastane hollandlane Mick Veldheer (ATP 1410.), kirjutab Tennis.ee. Avasetis tegi Ivanov neljandas geimis kaks topeltviga ja Veldheer läks murdega 4:1 juhtima. Ivanovil õnnestus küll seitsmendas geimis vastu murda ja tabloole viiginumbrid saada, kuid viimases geimis murdis hollandlane veel kord ja võitis seti 7:5.

Teises setis oli vastasel murdmisi veelgi rohkem. Ivanov kasutas üheksast võimalusest kolm ja Veldheer kolmest kaks. Kuigi Ivanov jäi 2:4 kaotusseisu, kuulus setivõit siiski 6:4 Eesti esindajale. Kolmandas setis mängis eestlane otsustavatel hetkedel paremini ja vormistas võidu 6:2. See oli sellel aastal Ivanovile üheksas mäng, mis otsustavas setis lõppenud ja nendest kaheksa on võitnud Eesti esireket.

Esimeses ringis võitis Ivanov hollandlase Jelle Selsi (ATP 631.) 6.4, 6.2. Veerandfinaalis kohtub Ivanov 23-aastase sakslase Robin Kerniga (ATP 527.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles