Kolmandat kohta hoidev Tänak Postimehele: keerulisust lisavad juurde pidevalt muutuvad olud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poola MM-ralli esimesel täispikal võistluspäeval pärast 5. kiiruskatset kolmandat kohta hoidev Ott Tänak (M-Sport) tunnistas Postimehele, et olud on vihmases Poolas põnevad, kuid keerulisust lisavad juurde pidevalt muutuvad olud.

«Olud on päris põnevad: pikalt on järjest vihma sadanud ja isegi kruusateed hakkavad juba mudaseks minema. Kindlasti on palju libedaid kohti ja keerulisust lisab juurde see, et olud muutuvad pidevalt,» ütles Tänak.

4. kiiruskatsel tegi eestlane veidi liiga auto vasakpoolsele esiosale. «Ei midagi erilist, lihtsalt põhupall,» kommenteeris Tänak lühidalt olukorda. Lisaks suretas 29-aastane saarlane 5. kiiruskatse stardis auto välja, misjärel langes üldarvestuses kolmandale kohale, jäädes teisel kohal asuvast Thierry Neuville'ist (Hyundai) maha kõigest poole sekundiga. «Üldiselt auto toimib väga hästi, pole mingeid probleeme. Muudame küll midagi kordusläbimisteks, kuid mitte midagi suurt. Kui rööpas rajad teisel ringi on, seda ei oska praegu öelda,» lisas Tänak.

Reedene rallipäev jätkub kell 14.45 algava 6. kiiruskatsega. Täna on kavas veel viis kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles