Videomäng toob taskusse kuuekordse keskmise palga (3)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Tarn ehk HS võitlemas kvalifikatsioonimatšis Robin Kooli ehk Ropzi meeskonna vastu. Eestlased võivad ka Poolas omavahel kohtuda, aga mitte kohe avaringis.
Kevin Tarn ehk HS võitlemas kvalifikatsioonimatšis Robin Kooli ehk Ropzi meeskonna vastu. Eestlased võivad ka Poolas omavahel kohtuda, aga mitte kohe avaringis. Foto: ekraanitõmmis/Twitch.com

Anett Kontaveit teenis karjääri esimese WTA-turniiri võidu eest auhinnarahana 35 000 eurot. Rasmus Mägi jookseb augustis Teemantliiga finaaletapil 44 000 eurole. Need summad on aga tühi-tähi võrreldes kahe Eesti videomänguri potentsiaalse teenistusega: pühapäeval asuvad vabariigi parimad e-sportlast võistlema 500 000 dollari ehk 440 000 euro nimel.

Kümnete tuhandete spordifännide silmad on kogu järgmise nädala suunatud Poola, kus toimub üks kahest selleaastasest tippturniirist Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) videomängus, miljonidollarilise auhinnafondiga Krakowi Major.

Esimest korda on nõnda kõrges konkurentsis esindatud ka Eesti – ja seda kohe kahe e-sportlasega. Mousesportsi tiimis astub võistlustulle 17-aastane Robin Kool, mängus tuntud hüüdnime all Ropz, samas kui Penta Sports rivistuses võistleb 20-aastane Kevin Tarn ehk HS.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles