Viis aastat tagasi Lillekülas ajalugu teinud jalgpallur siirdus Inglismaa kõrgliigasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesé Rodriguez.
Jesé Rodriguez. Foto: Kamil Zihnioglu/AP

Kasvatajaklubi Madridi Reali koosseisus kahekordseks Meistrite liiga võitjaks (2014, 2016) kroonitud ründaja Jesé Rodriguez alustab uut hooaega Inglismaa kõrgliiga meeskonnas Stoke City.

24-aastane Jesé lahkus Realist eelmisel suvel Pariis Saint-Germaini sooviga teenida rohkem mänguaega. Prantsusmaa suurklubis langes hispaanlane pingisoojendajaks ning poole aasta möödudes maandus ründaja laenulepingu alusel kodulinna klubis Las Palmas.

PSG plaanidesse ei mahtunud Jesé tänavugi – Neymari, Edinson Cavani, Angel Di Maria, Julian Draxleri ja teiste staaride kõrval on keeruline end põhitegijaks mängida. Seega otsustas Pariisi klubi teist aastat järjest Jesé välja laenata – sedapuhku aastaks Inglismaale.

Kunagine Hispaania tulevikulootus ei ole suutnud A-koondise uksele koputada. Kusjuures Jesé näol on tegemist mängijaga, kes võitis Hispaania noortekoondisega viis suve tagasi Eestis toimunud U19 Euroopa meistrivõistlused. A. Le Coq Arenal peetud finaalmatšis lõi otsustava värava Jesé, kes oli ühtlasi ka turniiri parim väravakütt viie tabamusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles