Maailma teine reket loobus USA lahtistest

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray tegi küll lõppenud nädalal Flushing Meadows tennisekompleksis trenni, aga mängud jäävad tal New Yorgis mängimata.
Andy Murray tegi küll lõppenud nädalal Flushing Meadows tennisekompleksis trenni, aga mängud jäävad tal New Yorgis mängimata. Foto: Yan Lerval/SIPA/Yan Lerval/SIPA

Meeste tenniste maailma edetabeli teine number Andy Murray loobus osalemast USA lahtistel meistrivõistlustel, aasta viimasel Suure Slämmi turniiril.

Põhjuseks puusavigastus, mis segas Murray't juba Wimbledonis, kus ta kaotas veerandfinaalis Sam Querrey'le. Murray tegi küll lõppeva nädala jooksul vigastuse kiuste trenni, ent teatas eile võistlusest loobumisest.

«Puus on piisavalt valus, et turniiri võitmine pole võimalik, aga just see mu eesmärk siin oli,» sõnas šotlane eile õhtul New Yorgis. Avaringis oleks Murray kohtunud maailma 104. reketi Tennys Sandgreniga (USA).

Puusavigastuse tõttu loobus Murray ettevalmistavatest turniiridest Montrealis ja Cincinnatis, ent lootis USA lahtisteks paraneda. Paraku lootus ei täitunud. Lisaks Murray'le jäävad USA lahtistest vigastuse tõttu eemale ka mullused finalistid Stas Warinka ja Novak Djokovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles