Thierry Neuville muudab viimaseks kolmeks ralliks oma strateegiat (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA/Norbert Barczyk/PressFocu/SIPA/Scanpix

Autoralli MM-sarjas Sebastien Ogier’ järel teist kohta hoidev Thierry Neuville muudab oma strateegiat ning ei keskendu enam Ogier’ jälgimisele.

Neuville, kes juhtis enne Saksamaa rallit MM-sarja, jääb nüüd Ogier’st maha 17 punktiga. Saksamaalt mäletatavasti talle punktilisa ei tulnud ning Soomes leppis ta alles kuuenda kohaga.

«Ega see kerge ei ole, kuid pean olema positiivne ning optimistlik. Pean viimasel kolmel rallil võtma agressiivsema lähenemise. Olen mõnel korral MM-sarjas juba teiseks tulnud ning mind see enam ei huvita. Mina tahan võita,» vahendab Autosport Belgia ralliässa sõnu.

«Me hakkame nüüd rohkem riske võtma ning püüame punktivahe tasa teha. Tõsi, kui võtad riske, võib kõik kiiresti lõppeda. Seni oleme jälginud Ogier’d ning püüdnud temast lihtsalt ees püsida. Nüüd me temale enam ei keskendu ning mõtleme rallide võitmisele,» avaldas ta.

«Sõites on meil väike eksimisruum, kuid nüüd kuni hooaja lõpuni on see veel väiksem,» tõdes Neuville, kelle sõnul peab Hyundai viimastel rallidel parandama oma aerodünaamikat ja mootorit. «Loodetavasti suudame Hispaania või Suurbritannia ralliks jõudluses sammu edasi teha.»

MM-sarja üldarvestus

  1. Sebastien Ogier 177
  2. Thierry Neuville 160
  3. Ott Tänak 144
  4. Jari-Matti Latvala 123
  5. Dani Sordo 89
  6. Elfyn Evans 87
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles