Fotod: väljakule tunginud Celticu fänn üritas PSG staari lüüa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väljakule tunginud Celticu fänn.
Väljakule tunginud Celticu fänn. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/PA Images

Eileõhtuses jalgpalli Meistrite liiga kohtumises Glasgow Celticu ja Paris Saint-Germaini vahel leidis aset võigas intsident. 

Nimelt pääses ehmatusega PSG staarmängija Kylian Mbappe, kes pääses väljakule tunginud Celticu toetaja rünnakust. Sündmus toimus avapoolaja lõpu eel, vahetult pärast Mbappe ja teiste PSG mängijate kolmanda tabamuse tähistamist.

Väljakule tunginud Celticu fänn.
Väljakule tunginud Celticu fänn. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/PA Images

Kuigi turvamehed suutsid huligaani üsna kiiresti kätte saada, seisab Celtic nüüd silmitsi rahvusvahelise jalgpalliliiduga (UEFA) ning tõenäoliselt tuleb vastu võtta karistus. Kusjuures on Celtic sarnaste olukordade eest varemgi karistada saanud. Viimase kuue aasta jooksul oleks tegemist kaheteistkümnenda väärteomenetlusega.

PSG alustas Meistrite liiga alagrupiturniiri võidukalt – Celtic purustati võõral väljakul koguni 5:0. Mbappe lõi kohtumise teise värava, skoori tegid ka Neymar ja Edinson Cavani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles