Vanameister Kriisa noore peatreeneri plaanidega kokku ei sobi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa
Valmo Kriisa Foto: Madis Sinivee/

Nii Eesti kui Läti korvpalliliigades palliva Valga/Valka meeskonna eesotsas on 27-aastane Kristaps Zeids, kes usaldab noormängijaid ja kavatseb tuua Eesti liigas nähtavale agressiivse korvpalli. Nõnda jääb tema valikust välja ka 43-aastane Valmo Kriisa. 

Meil on palju noori, meie keskmine vanus on 25–26 aastat. Meil pole ühte kindlat liidrit, vaid kõik mängijad on liidrid,» teatas Zeids pressikonverentsil.

Vanameister Kriisa lätlase plaanidesse esialgu ei sobi, kuid midagi isiklikku tal eestlase vastu pole. 

«Aga mul on raske nõuda 43-aastaselt mängijalt, et ta harjutaks iga päev mitu tundi korvpalluritega, kes on temast kaks korda nooremad,» selgitas Zeids Õhtulehele.

Selle aasta alguses Juris Umbraškolt treenerikohustused üle võtnud Zeids lisas Postimehele, et eelmisel hooajal ta Eesti meistriliiga tasemest selget pilti ei saanud ning kavatseb tänavu sellele rohkem keskenduda. «Meie eesmärk on võita. Muud ma ei luba,» naeris ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles