Vitali Klitško soovib Haye’ga vastamisi minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško.
Vitali Klitško. Foto: SCANPIX

Pärast seda kui Vladimir Klitško sai raskekaalu tiitlimatšis jagu David Haye’st, tärkas ukrainlase vanemal vennal Vitalil soov Briti ässaga võimeid võrrelda.

«Olin pärast Vladimiri võitu maailma õnnelikem mees. Kahju ainult, et Vladimiril ei õnnestunud Haye’d põrandale saata,» lausus Vitali Klitško. «Seda on raske teha olukorras, kus vastane jookseb eest ära. Kui mul avaneb võimalus Haye pikali lüüa, siis ei jäta ma seda kasutamata.»

Vitali Klitško lisas, et temal ja ta vennal napib Haye’ga kohtudes motivatsiooni, sest mustanahalisel sportlasel pole enam ühtegi meistrivööd. Kõik tiitlid on teatavasti Klitškode käes, kes on korduvalt öelnud, et omavahel nad ringis vastamisi ei lähe.

«Mõnikord on fännid segaduses ja küsivad: kes on tegelik maailmameister. Praegu pole see aga teema,» märkis Vitali Klitško. «Üks poksiasjatundja ütles, et meie ala on suures kriisis, mille nimi on vennad Klitškod. Meil on palju jõudu ja kavatseme mitu head aastat raskekaalu valitseda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles