Kullamäe jääb Tartu Rocki treeneriks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Peeter Langovits

Viimased kaks hooaega Tartu Rocki abitreenerina tegutsenud Gert Kullamäe sõlmis sama meeskonnaga lepingu veel üheks hooajaks. Seega jätkab tartlaste treenerite kolmik samas senises koosseisus: Indrek Visnapuu, Toomas Kandimaa ja Gert Kullamäe.


«Mul oli valida, kas tõmbuda meeste korvpallist üldse eemale või jätkata samas meeskonnas,» selgitas Kullamäe. «Kaalusin väga kaua ja põhjalikult ning otsustasin siiski Tartus jätkata. Tean, et Visnapuu ja Kandimaa soovisid samuti, et jääksin.»

Kullamäe möönis, et otsus sündis raskelt ja tekitab temas siiani mõningast kripeldust. Vahepeal püsis õhus võimalus, et ta hakkab tegelema Audenteses harjutavate väikeste korvpallipoistega. Praegu tegeleb nendega Alar Varrak, kuid Kalev/Cramo abitreeneri töö kõrvalt on see väga keeruline.

Tartu meeskonda ootab tänavu varasemast hõredam hooaeg. Pärast eurosarjast loobumist mängitakse vaid kodustel meistrivõistlustel ja Balti liiga A-divisjonis. «Klubi juhid on eurosarjast loobumise otsust põhjendanud ja mõneti ma mõistan neid, kuid arvan endiselt, et võib-olla tehti seda kõike kiirustades.»

Augusti lõpuni on Kullamäe seotud Eesti koondisega, kus tartlastest on töös ka Sten-Timmu Sokk, Tanel Kurbas ja Rain Raadik. Ülejäänud Rocki mängijad on aga juba alustanud Tartus ühistreeninguid.
 

Tagasi üles