Võru ja Kohila jäid korvpalli meistriliigast välja

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Võru keskmängija Silver Kuuba
Võru keskmängija Silver Kuuba Foto: vsport.ee

Korvpalliliidu juhatus otsustas, et algaval hooajal osaleb Eesti meistriliigas kaheksa meeskonda ning mullusel esiliiga võitjal Kohilal ja üleminekumängudel neile kaotanud Võrul pole sellesse seltskonda asja.

«Esiliiga võitnud Kohila pääses üleminekumängudele eeltingimusel, et nad kustutavad alaliidu ees tekkinud võlgnevused. Paraku ei suutnud nad seda teha,» selgitas korvpalliliidu peasekretär Karel Loide. «Võru osas polegi aga midagi selgitada, üleminekumängu kaotusega langesid nad meistriliigast välja.»

Kuna mõlemad meeskonnad ilmutasid meistriliigas mängimise vastu tõsist huvi, pandigi see juhatuses hääletusele. Kohila osas oli juhtkonna arvamus üsna üksmeelne, Võru suhtes olid erimeelsused suuremad.

Algaval hooajal mängivad meistriliigas: Kalev/Cramo, Tartu Rock (meeskonna nimi pole veel selge), TTÜ, Rakvere Tarvas, Rapla, Valga, Tallinna Kalev ja Pärnu.

Tagasi üles