Saage võib liituda Tartu meeskonnaga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage korvpallikoondise treeningul
Kristo Saage korvpallikoondise treeningul Foto: Peeter Langovits

Tänavu Eesti koondises debüteerinud Kristo Saage peab algava hooaja suhtes läbirääkimise Tartu meeskonnaga. Seni Rocki nime kandnud tiimil pole veel uueks hooajaks nimisponsorit.

Viimastel aastatel Rakvere Tarvas pallinud, ent mullu pool hooaega KK Kaunase ridades veetnud Saage on Tartu klubi mänedžeri Meelis Pastakuga sel teemal mõned korrad vestelnud. Eile pidi aga tagamehel olema telefonivestlus ka klubi peatreeneri Indrek Visnapuuga.

26-aastane Saage kerkis tartlaste vaatevälja läbi Eesti koondise abitreeneri Gert Kullamäe, kes peab ka Tartus sama ametit. Koondises on Saage debüüt teeninud peamiselt kiidusõnu – endale harjumatul mängujuhi kohal tegutsedes täidab ta Sten-Timmu Soku vahetusmehe rolli. Sugugi vähemtähtsaks ei peeta aga Saaget ka meeskonnas hea meeleolu looja ja innustajana.

Mõistagi on Saage teenetest huvitatud ka Rakvere Tarvas. Peatreener Andres Sõbra sõnul käis mängumees eile treeningu ajal meeskonnal külas. «Ütlesin talle, et tehku oma otsused kiiresti ära, hiljem ei pruugi tal Tarvas enam kohta ollagi,» rääkis Sõber, kes tõsiselt rääkides andis mängumehele Tartusse minekuks rohelise tule. «Las ta läheb ja proovib selles meeskonnas ka mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles