Tammeka fänn lubab iga löödud värava eest 5 km joosta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Paas
Kalle Paas Foto: 5kilomeetrit.blogspot.com

Esmaspäeval hõikas raadiojaama Ring FM hommikuprogrammi juht Kalle Paas, kes on ühtlasi Tartu Tammeka jalgpalliklubi tuline fänn, välja veksli, et iga Tammeka poolt löödud värava eest jookseb ta 5 km.

Paasil on kõik täpselt välja mõeldud ja reeglite, info, mõtete ning üritusega saab tutvuda siin.

«Valisin distantsiks viis kilomeetrit värava kohta eeskätt sellepärast, et ma pole just väga pavelloskutovlik ning niimoodi neid kilomeetreid järjepanu uhada on minu jaoks tõeline vaimne ja füüsiline väljakutse, mitte mõnus jalutuskäik loodusesse,» kommenteeris Paas Tammeka kodulehele. «Teisalt on viies tabelikoht, millele Tammeka võiks meistriliigas tõusta, kui meeskond lülitab sisse järgmise käigu. Lõpuks on viis kilomeetrite arv, mida usin poolkaitsja ühe mängu käigus poolajaga läbib. Seega - mõnelt Tammeka mehelt kümme kilomeetrit kahe poolajaga ja kaks väravat ning Paas jookseb nii, et tallad löövad tuld.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles