Soku mängimine Himki vastu sattus kahtluse alla

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo mängujuht Tanel Sokk.
BC Kalev/Cramo mängujuht Tanel Sokk. Foto: SCANPIX

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna mängujuht Tanel Sokk ei saanud eile valutava selja tõttu koos meeskonnaga harjutada ja tema osalemine homses Ühisliiga mängus Himkiga on sattunud suure kahtluse alla.


«Seis pole kuigi hea, esialgu on raske öelda, mis neljapäeval saab,» sõnas Sokk, kes eile käis treeningu ajal lihtsalt ujumas. «Esmaspäeva hommikul oli voodist tõusmine päris raske, täna (eile – toim) on juba pisut parem. Sellise vigastuse puhul tulebki seljale rahu anda. Põletiku vältimiseks võtan ka valuvaigisteid.»

Sokk ei tea, millises olukorras ta seljale liiga tegi. Veidike häiris see teda juba möödunud nädala kolmapäeval ja neljapäeval Peterburis peetud turniiril, kuid laupäeval – päev enne kohtumist Kiievi Budivelnikuga – muutus asi hullemaks. «Ilmselt on tegemist mingi venitusega,» tõdes ta.

Kalevi peatreeneri Aivar Kuusmaa sõnul otsustatakse Soku neljapäevases mängus osalemine ilmselt alles neljapäeva hommikul. Kui aga põhimängujuht ei saa kaasa teha, tuleb tõenäoliselt mõnel teisel tagamehel vahepeal mängujuhi roll üle võtta.

Kalevlaste käsutusse jõudis ka video Himki mängust Venemaa meistriliigas. Paraku ei anna see tugeva vastase tegelikest võimetest täit ülevaadet, kuna selles kohtumises ei osalenud tagamees Zoran Planinic ja
ääremängija Matt Nielsen.

«Täna (eile – toim) mängib Himki Riias VEFiga ja seda mängu peaks nägema interneti vahendusel, pealegi laetakse selle mängu video nagunii internetti,» rääkis Kuusmaa. «Usun, et jõuame selle põhjal teha põhjaliku analüüsi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles