Suusaliit peatas Alaveri volitused Eesti koondise peatreenerina

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaveri volitused peatreenerina peatati.
Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaveri volitused peatreenerina peatati. Foto: Mihkel Maripuu

Täna toimus Eesti Suusaliidu (ESL) korraline juhatuse koosolek ning seal tehti mitmeid tähtsaid otsuseid. Peatreeneri Mati Alaveri volitused peatati, ametist lahkub peasekretär Jüri Järv ning kokku kutsutakse Eesti Suusaliidu erakorraline üldkogu.

Eesti koondise peatreeneri Mati Alaveri volitused murdmaasuusatamise koondise peatreenerina otsustati peatada kuni Andrus Veerpalu juhtumi Rahvusvahelise Spordiarbitraaži kohtu otsuseni. Peatreeneri tööülesandeid täidab seni murdmaasuusatamise spordidirektor Raul Olle.

Lisaks arutas juhatus Jüri Järve poolt esitatud lahkumisavaldust ning otsustas selle rahuldada. Seitse aastat ESL peasekretärina töötanud Järv ütles, et peab õigeks kõrvale astuda, kuna nii on kõigile parem.

Tagamaks organisatsiooni juhtimise sujuv üleandmine, täidab Järv oma tööülesandeid kuni uue juhi leidmiseni ning temale tööülesannete üleandmiseni.

Suusaliidu presidendi Sandor Liive sõnul on Jüri Järv juhtinud suusaliitu kuldseimatel hetkedel ja samuti raskeimateil. «Tänan Jüri Järve tehtud töö eest ja tunnustan tema mehisust astuda ise ametist tagasi kui tunneb, et ei saa oma  tööd soovitud tulemuslikkusega teha.» sõnas Liive.

Suusaliit kuulutab uue peasekretäri leidmiseks välja avaliku konkursi.

Suusaliidu liikmetelt konstruktiivse tagasiside saamiseks otsustati 26. novembriks kokku kutsuda erakorraline üldkogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles