Sander Puri tühistas Kreeka klubiga lepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Mihkel Maripuu

2009. aasta detsembris Kreeka klubiga AE Larisa viie aasta pikkuse kontrahti sõlminud Eesti jalgpallikoondislane Sander Puri tühistas kreeklastega lepingu.

«Ta ei tahtnud ise sinna tagasi minna ning 31. jaanuaril tühistas ta klubiga lepingu,» avaldas mängija agent Peter Kemna. «Larisas oli pidevalt probleeme ning treenerid vahetusid koguaeg. See ei ole noorele mängijale arenemiseks hea keskkond.»

Viimased pool aastat pallis Puri mäletatavasti Ungari klubi Papa Lombardi ridades ning nendega oli eestlasest poolkaitsjal laenuleping sõlmitud kuni suveni. Teatavasti lahkus Puri ka sellest võistkonnast. «Klubi professionaalsus jättis soovida ning talle ei meeldinud, kuidas seal mängijate vigastuste ravimistesse suhtuti,» täpsustas Kemna.

Praegu ennast Nõmme Kalju trennides vormis hoidev Puri otsib nüüd välismaalt endale uut tööandjat. «Praegu vaatame igal pool ringi, ka Skandinaavia poole,» lisas Kemna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles