Sander Pärn jätkab Markko Märtini rallitiimis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn
Sander Pärn Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Rallisõitjad Sander Pärn ja Ken Järveoja jätkavad ka 2012. aastal Markko Märtini juhitavas rallitiimis MM Motorsport ning osalevad tänavu kõikidel Eesti meistrivõistluste etappidel, võistlusautoks on jätkuvalt N4 klassi kuuluv neljarattaveoline Subaru Impreza STI.

Rallipaari eesmärk on võidelda Eesti MV N4-rühma meistritiitli eest. «Meil on väga hea meel, et eelmisel hooajal alanud koostöö Markko Märtiniga läheb edasi. Osaleme kõikidel Eesti meistrivõistluste etappidel MM-Motorsport meeskonna ridades ning võimalusel teeme kaasa ka Läti meistrivõistluste etappidel,» rääkis Pärn.

Ta lisas, et meeskond tegeleb hetkel aktiivselt ka uute sponsorite ja toetajate leidmisega.

Sel nädalavahetusel stardivad Pärn ja Järveoja Lätis Sarma rallil eesmärgiga koguda katsekilomeetreid ja harjutada Eesti meistrivõistluste arvestuses veebruari lõpus toimuvaks Võrumaa talveralliks. «Meie eesmärk Sarmas on teha korralik sõit ja saada hea autotunnetus Eesti meistrivõistluste esimeseks etapiks Võru ralliks,» ütles Pärn.

Tagasi üles