Kuusmaa: sellise mänguga pole meil mõtet play-off’i minnagi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Mihkel Maripuu

BC Kalev/Cramo kaotas korvpalli Balti liigas täna eelviimasel kohal olevale KK Baltaile 78:89. Leedu klubi on nüüd tänavu teeninud kolm võitu ja nendest koguni kaks on tulnud kalevlaste üle.

«Ega sellise kaotuse järel mingit õigustust ei ole. Kodus ja võõrsil ei tohi kindlasti Balti liiga peksupoisile kaotada,» sõnas kalevlaste juhendaja Aivar Kuusmaa. «Vaevalt, et me vastaseid alahindasime, kuid 2:19 ei tohi kindlasti alustada. Vastased panid alguses ka uskumatu protsendiga viskeid sisse ja võitlesid kõvasti – leedulased on hingelt korvpallurid.»

Kalevlastel on nüüd tabelis 11 võitu ja seitse kaotust ja see annab neile hetkel viienda koha, mis viib teatavasti viimasena play-off’i. «Sellise mänguga ei ole mõtet meil play-off’i minnagi. Pärast sellist kaotust peame nii mängijate kui ka treeneritega mõtlema, kas teeme õigeid asju. See on meile tõsine mõtlemise koht,» rääkis Kuusmaa.

Kalev/Cramo poolel jäi täna kõrvale Joosep Toome. Lisaks jäi tavapärasest väiksemaks ka mõne teise mängija roll. «Saime siin vist mingi nakkuse külge, mis käis ka viielt mängijalt üle. Toome ei teinud täna üldse kaasa ja näiteks Gert Dorbek pidi mängima haigene, kuid see ei ole kindlasti mingi vabandus,» lisas Kuusmaa.

Tagasi üles