Lotus: kasvatame Korjuse Räikköneni mantlipärijaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga. Foto: Erakogu

Lotuse F1 vormelitiim lõi oma noorteprogrammi, kuhu lülitas ka Kevin Korjuse, kellest soovitakse kasvatada mantlipärijat maailmameister Kimi Räikkönenile.

Kui seni oli endise Renault’, praeguse Lotuse tulevikutegijate programm noori mehi täis, siis nüüd jäeti alles vaid kaks, kes võiks peagi F1 autosse istuda – Korjus ja uusmeremaalane Richie Stanaway, kirjutab Õhtuleht.

Lotus hõikas välja eesmärgi, mis Korjusele ja Stanawayle seati – olla lähitulevikus võimeline ja valmis välja vahetama Räikköneni ning tiimi teise piloodi Romain Grosjeani.
Korjuse juures Oxfordis külas viibiva Martin Korjuse sõnul on töö, mida noorteprogrammis praegu tehakse, sedavõrd professionaalne, et jutud mantlipärijate kasvatamisest pole üle pakutud. Esmalt muidugi see, et piloodid kupatati Inglismaale, kus neil saab silma peal hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles