Egon Kaur sai ajapikendust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Ray Põder

Rallimees Egon Kaur ei suutnud tänaseks koguda WRC-akadeemias osalemise esimeseks sissemakseks vajalikku summat, kuid lootus MM-rallidel osaleda pole veel kadunud.



«Tähtaega pikendati 2. märtsini – seega on meil veel sel nädalal võimalus raha juurde otsida,» rääkis Kaur eile õhtul. «Mingid variandid on olemas, ent need peaksid selguma nädala jooksul. Lootust pole me veel päris maha matnud ja kavatseme selle nimel tööd jätkata.»

Mullu WRC-akadeemias napilt võiduta ja sellega kaasnenud preemiata jäänud Kaur oli tänavuse hooaja eel keerulises seisus.

Tugevamas sarjas osalemiseks napib raha, ent pelgalt Eestis kihutamine ei paku arenemiseks võimalusi. WRC-akadeemia on MM-tasemel sõitmiseks kõige taskukohasem sari.

«Mullused toetajad on meil alles, kuid aasta tagasi teenisime sarja esimese sissemaksu summa vana ralliauto müügist, tänavu pole meil aga midagi müüa,» selgitas Kaur möödunud nädalal antud intervjuus rahanappuse tagamaid.

Juhul kui reedeks õnnestub raha leida, teeb Kaur selle hooaja esimese MM-ralli märtsi lõpus Portugalis. Kaardilugejana on ta arvestanud oma mulluse partneri Erik Lepiksoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles