Zahovaiko soovib Debreceniga lepingu lõpetada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: www.dvsc.hu

Praegu veel Ungari jalgpallimeistrivõistlustel liidrikohta hoidva VSC Debreceni ridadesse kuuluv ründaja Vjatšeslav Zahovaiko loodab täna saada vabaagendiks.


Eesti koondise ridades 39 mängu pidanud ja kaheksa väravat löönud Zahovaiko sõlmis eelmisel suvel Debreceniga kolme aasta pikkuse lepingu, kuid esindusmeeskonnas on tema mänguaeg jäänud minimaalseks ja rohkem on teda kasutatud duubelvõistkonna ridades.

«Erinevad asjad kokku viisid selleni, et soovin meeskonnast lahkuda. Tegemist on minu algatusega. Kogu tegevus on läbi mõeldud ja minu jaoks on see õige samm,» avaldas Zahovaiko.

Samas on ründaja soovinud vabaagendiks saada juba pikemat aega, kuid seni ei ole see veel õnnestunud. «Kõik pidi läbi saama juba kuu aega tagasi, kuid seni on klubi asjaga viivitanud. Ise loodan, et homme (täna – toim) saab allkirjad paberile panna. Siiski ei saa enne milleski kindel olla,» märkis Zahovaiko, kes enne Ungarisse siirdumist pallis Portugalis Uniao de Leiria ridades.

Praegu 30-aastasel ründajal ühtegi uut tööandjat silmapiiril ei ole ning samas pole ta Eesti klubide seast endale ka treeningupaika otsinud. «Võtan ühe asja korraga. Esmalt tahan siit vaba mehena lahkuda ja alles siis edasisi samme läbi mõelda – kus ja kellega treenida või kas treenida?» rääkis Zahovaiko, kes siiski lisas, et loobumismõtted pole tal peast läbi käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles