Eesti saalihokimeistriks krooniti Augur

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihoki meistermeeskond Augur.
Eesti saalihoki meistermeeskond Augur. Foto: Eesti Saalihoki Liit

Eesti saalihoki meistriliiga finaalseerias alistas tiitlikaitsja Augur/Wasteland kolmandas finaalmängus Saku Fortuna tulemusega 8:3 ja tuli kolmandat hooaega järjest Eesti meistriks.

Kohtumise algus oli tasavägine ning kolmandiku keskel juhtis Saku 2:1. Siiski kuulus avakolmandik 3:2 Augurile. Pingeline heitlus jätkus ka teisel kolmandikul, mis lõppes 1:0 Augurile. Viimasel kolmandikul panid väljakuperemehed paremuse kindlat maksma ning võitsid selle 4:1. Kokkuvõttes finaalseeria võit Augurile 3:0.

Eesti meistriks tulid: Kristjan Valk, Roland Songisepp, Aleksandr Zutsenja, Arto Kotamäki, Anti Roots, Mikko Heinilä, Dmitri Sevoldajev, Martin Karis, Margus Jõgisoo, Marek Ulman, Veiko Raudsepp, Panu Majuri, Tarmo Hallismaa, Argo Kungla, Andro Sõber, Jani Parviainen, Mikko Järvi, Igor Sööt, Janne Sjamsi, Ronni Kongo ja Antti Sihlman. 

Põhiturniiri resultatiivseim mängija oli Pavel Semenov ja parim väravavaht Rainer Kalde (mõlemad Jõgeva SK Selver/Tähe). Play- offis said vastavad tiitlid Andres Aamisepp ja Jani Parviainen (mõlemad Augur). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles