Toome loobus koondise esindamisest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome (pildil veel Kalev/Cramo särgis) aitas kontrollkohtumises Tartu Ülikool/Rocki 11 punktiga.
Joosep Toome (pildil veel Kalev/Cramo särgis) aitas kontrollkohtumises Tartu Ülikool/Rocki 11 punktiga. Foto: Sille Annuk

Eesti korvpallikoondis peab sel suvel toimuvates EM-valikmängudes hakkama saama Joosep Toometa, keda vaevavad põlvevalud.

«See oli 3-4 päeva tagasi, kui ta ütles pärast trenni, et ta enam ei saa koondisetsüklit kaasa teha, kuna tema põlved ei kannata koormust,» rääkis Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. «Ta ütles, et põlved on juba kolm aastat valutanud ja ta on pidanud pidevalt ka valuvaigisteid võtma ja nüüd ta samamoodi jätkata ei taha.»

Toome loobumise järel saavad nüüd tõenäoliselt rohkem mänguaega Rain Raadik ja Reinar Hallik. Samas pole välistatud, et ka Kristjan Kanguril tuleb mõnel hetkel sisse võtta keskmängija positsioon.

«Keegi peab nüüd Toome koha üle võtma. Võib vabalt juhtuda, et Kangur peab täitma keskmängija kohta,» sõnas Sokk.

«Toome oli meil korvi all korralik jõud, kes andis Taltsile vajalikke puhkuseminuteid. Võib-olla tuleb mingites mängudes ka minul tsentri kohta täita,» lisas Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles