Citroëni tiimiboss lubab Loebil ja Hirvonenil omavahel võidelda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoralli MM-sarja üldliider Sebastien Loeb.
Autoralli MM-sarja üldliider Sebastien Loeb. Foto: Ray Põder

Citroëni rallimeeskonna juht Yves Matton kinnitas, et Sebastien Loeb ja Mikko Hirvonen on saanud Soome rallil esikoha eest võitlemiseks vabad käed.

Kui sõita jääb veel neli katset, lahutab prantslast ja soomlast vaid 7,4 sekundit ning Matton ei kavatse Hirvoneni tuju tema kodurallil tiimikäskudega rikkuda, nagu juhtus Uus-Meremaa ja Argentina rallil.

«Oli suurepärane päev. Kõik tegid head tööd, autod on kiired ja sõidavad probleemivabalt,» vahendab crash.net Mattoni sõnu. «Tiimitöö on väga hea. Aga korraldused ei tule kõne allagi. Otsustasime pärast Uus-Meremaa etappi anda sõitjatele täieliku vabaduse, sest siin on alati vahed väikesed ja nagu näeme, kestab lahing edasi. Lisaks on meil nüüd MM-sarjas nii palju punkte, et võime ka väikeseid riske võtta,» põhjendas Matton.

Citroën on seniselt seitsmelt MM-etapilt saanud viis esimest ja viis teist kohta ning kogunud 237 punkti. Teisel kohal oleval Fordi meeskonnal on 144 punkti. Sõitjate arvestuses on Loebil liidrina 145 ja Hirvonenil teisena 107 punkti, kolmas on Petter Solberg 90 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles