Raju 10 tuleb juubeliürituse vääriline

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jõgiste (paremal) nokautis eelmisel Rajul oma vastase teises raundis
Jüri Jõgiste (paremal) nokautis eelmisel Rajul oma vastase teises raundis Foto: MMA Raju

13. oktoobril toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritus - MMA Raju 10. Õhtu peamatšides esindavad Eestit American Top Team'is treeniv ja suuri võite jahtiv Alik Tseiko ning Hollandis võitlusspordikarjäärile keskendunud raevukas võitleja Dmitri Ivanov. Areenil on Eesti parimad! Alates tänasest on võimalik soetada varaseid soodushinnaga pileteid.

«Raju X tuleb juubeliürituse vääriline - seda nii rahvusvahelise võitluskaardi kui show osas,» rääkis eelseisvast Rajust peakorraldaja Ott Tõnissaar. «Lisaks vaatemängulisele üritusele anname esmakordselt võimaluse kõike seda jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa - nimelt teeme kogu üritusest Postimees.ee vahendusel rahvusvahelise HD-kvaliteediga otseülekande,» lisas Tõnissaar.

Raju X võitluskaardil on Alik Tseiko, Dmitri Ivanov, Jass Murutalu, Lauri Ülenurm, Henri Hiiemäe, Lauri Mägi, Jüri Jõgiste ja Helin Paara. Lisaks käivad läbirääkimised Tallinna võitlejate Aleksander Fjodorovi ja Ilja Drovnjashiniga, kes on samuti avaldanud soovi juubeliüritusel puuri astuda.

Sissejuhatus vabavõitluse nädalavahetusse algab sportlaste avaliku kaalumisega reedel, 12. oktoobril kell 18 Tasku Keskuse aatriumis. Raju laupäevase võistluspäeva juhatab sisse amatöörsportlaste võistlus kell 13, kuhu sissepääs on kõigile huvilistele tasuta. Samuti on amatöörüritust võimalik jälgida veebi vahendusel otseülekandena.

A. Le Coq spordimajas püstitatakse Raju ajaks Eesti võitlusspordiüritustel ainulaadne heli-, valgus- ja videosüsteem, mille abil luuakse saalis kaasakiskuv õhkkond. Võistlusele lisavad silmailu Rajutüdrukud ning tempot hoiab üleval professionaalne õhtujuht.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles