Eesti pikima triatloni võitis Indrek Teppo

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Teppo.
Indrek Teppo. Foto: 21CC.ee

Pühapäeval Saku, Saue ja Keila kandis toimunud Eesti pikima triatloni võitis Indrek Teppo 21CC Triatloniklubist.

3,8 kilomeetri ujumise järel tuli esimesena veest Emeri Lepp, tema järel Rainer Kuhi, tagapool Indrek Teppo. 180 km rattarajal liigutigi samas järjestuses, kuid jooksudistantsil (42,2 km) pani Teppo oma paremuse maksma, võites koguajaga 9:11.13. Teisele kohale tõusis tugeva jooksuga Villu Vakra (kaotust võitjale 31.49), kolmandana lõpetas Rainer Kuhi (+37.12).

Indrek Teppo on Eesti Täispika Triatloni rajarekordi omanik ja võidutses Keilas juba teist korda. 

Naistest oli Keilas parimana finišis Kaity-Marin Tiitmaa (võiduaeg 11:11.15), kellele järgnesid Kadri Possul ja Satu Immonen. Võistkondlikus arvestuses sai esikoha võistkond Dig it! koosseisus Ergo Tamm, Peep Leino ja Kenet Kroon.

Kokku pani end Eesti Täispikal Triatlonil proovile 48 individuaalsportlast ja 5 võistkonda. 

«Kõik pühapäeval startinud triatleedid väärivad tunnustust, sest pidid trotsima ilmataadi vempe,» ütles võistluse peakorraldaja Urmas Paejärv. «Pea kõik võistlejad jõudsid ka rõõmsalt finišisse, viimane isegi pärast päikeseloojangut. Kahjuks pidi kolm sportlast siiski võistluse pooleli jätma, kuid loodame väga, et järgmisel aastal on kõik jälle stardis. Täname ka raja kõrvalt toetajaid!» teatas Paejärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles