Täna Tarva ja Rocki esimene duell

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna peetakse Rakveres koduse korvpalli esimene tõsisem mäng – Balti liiga karikaturniiri poolfinaalis kohtuvad Tarvas ja Tartu Rock. Teise finalisti selgitavad lätlaste Liepaja ja leedulaste Šiauliai.

Kolm päeva varem eurosarja debüütmängus Türgi Bursa Tofaselt lüüa saanud Tarvas ei jätnud Rocki peatreenerile Gert Kullamäele kuigi sügavat muljet. Tema hinnangul mängib Rakvere tiim samasugust korvpalli nagu eelmistelgi aastatel ning enamik mängijaidki – ka leegionärid – on aastate jooksul tuttavaks saanud.

Pärast teisipäevast kaotust rääkis Tarva peatreener Andres Sõber, et kavatseb meeskonda tugevdada. Pole võimatu, et mängujuht Reimo Tammele tuuakse vääriline vahetus, korvi alla loodetakse aga saada mullu Kalev/Cramost lahkunud ja vahepeal korvpallist loobumise mõtteid heietanud Mihkel Schleicher. 19-aastane mees on Eestis ja registreeritud esiliigas Tammsalu meeskonda. Mõni päev tagasi lubas ta Sõbrale, et tuleb Tarva trenni.

Rock ajab täna ja homme läbi vigastustest taastuvate Rain Veidemani ja Marek Doroninita. Veidemani sõnul olevat valu taandunud, kuid Kullamäe ei soovi tema mängitamisega kiirustada. Doronini seis olevat keerulisem, haige jalg segab tal treenimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles