Infonet kindlustas koha meistriliigas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

FC Infonet tunnistas jalgpalli esiliiga XXXII voorus küll FC Flora duubelmeeskonna 0:1 paremust, ent pearivaali Rakvere JK Tarva viik kindlustas neile järgmiseks hooajaks koha meistriliigas.

Infonet tegi oma elu ise keeruliseks, kui Aleks Mones 26. minutil punase kaardi tõttu eemaldati. Flora II-l läks aega 82. minutini, et lasnamäelaste puurilukk avada. Seda suutis Sander Lepik. Võimalus seisu parandada avanes juba kolm minutit hiljem, ent Brent Lepistu eksis penaltiga.

«Mängu saab kommenteerida sõnadega «kaotasime lahingu, kuid võitsime sõja». Selle tõttu annab kaotus meile juurde vaid kogemusi, mis teevad meid veelgi tugevamaks,» ütles Infoneti peatreener Aleksandr Puštov. «Enam kui kindel esiliiga võit on tõsise töö ja suurepäraselt komplekteeritud meeskonna ning juhatuse poolt loodud vajalike tingimuste tulemus.»

Kangelasteoga sai hakkama Tarva väravavaht Jüris Sahkur, kes päästis oma meeskonnale 93. minutil punkti Tartu SK 10 vastu. Rakvere jäi võõrsil kaotusseisu 78. minutil Eero Eessaare tabamusest. Nüüd vajab Tarvas veel nelja punkti, et kindlustada koht üleminekumängudel ja seda just SK 10 ees.

Teistes kohtumistes võitis FC Levadia II kodus 2:1 FC Puumat, viimasel kohal asuv Kohtla-Järve Lootus 4:0 Tartu JK Tammeka II-te ja Kiviõli Tamme Auto 6:1 Pärnu Linnameeskonda.

Infonetil on 76 punkti (32 mängust), järgnevad Tarvas 59 (31), Flora II 59 (32), Levadia II 50 (31), SK 10 49 (32), Puuma 40 (32), Kiviõli 38 (31), Tammeka 31 (32), Pärnu 27 (31) ja Lootus 11 (32) punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles