Olümpiavõitja Bolt kutsus Ronaldot hädavareseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (põlvili) sülitamas Derby County Robbie Savage'i suunas.
Cristiano Ronaldo (põlvili) sülitamas Derby County Robbie Savage'i suunas. Foto: Reuters / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna suur fänn, Jamaica sprinter Usain Bolt nimetas eelmise aasta parimaks jalgpalluriks tituleeritud Cristiano Ronaldot hädavareseks.

 

Lisaks teatas Pekingis kolm kuldmedalit võitnud Bolt, et Ronaldo peaks vähem maha kukkuma ning jamaicalane kavatseb seda kõike ka tippjalgpallurile isiklikult öelda, vahendavad metro.co.uk ja goal.com. Järgmisel kuul on Bolt Manchesteris võistlustel ning tahab siis ilmtingimata külastada ka ManU treeningut.

«Kavatsen öelda Ronaldole, et ta poleks selline hädavares,» teatas 22-aastane kergejõustiklane. «Ja ta peab lõpetama pidevad mahakukkumised. Tõsiselt kohe! Fakt on see, et tema mäng on hetkel üsna kehv, kuna ta on nii pehme ja teised norivad seetõttu tema kallal.»

Bolt usub, et tal on Ronaldo probleemidele lahendus. «Tema mureks on see, et kui ta jookseb, siis ta kallutab liiga palju ette ja kaotab nii tasakaalu. Ta peab jooksma rohkem püstise kehaga,» selgitas maailmarekordi omanik. «Tahaksin Ronaldos näha rohkem sellist võitluslikkust nagu Wayne Rooney mängus. Ta peab olema agressiivsem, isegi kui see toob talle esialgu häda kaela.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles